SPAM levelekkel kapcsolatos irányelvek

A SPAM nem más mint kéretlen levél. A spam-et mindenki utálja, mert naponta perceket kell eltölteni a felesleges kéretlen levelek törölgetésével.

A hírlevél is lehet spam!


Az Interneten vásárolt címlisták általában ellenőrizetlen forrású e-mail címeket tartalmaznak, amelyek tulajdonosai vagy nem is járultak hozzá, hogy a címükre hírlevelet küldjenek, vagy csak egy bizonyos témára iratkoztak fel, amely érdekli őket.
Mégis naponta több tíz levélszemetet kapnak, mert a hírlevél küldők nincsenek tekintettel a címzettek érdekeire.

A FaXuniL Kft nem támogatja a spammelést.Kérjük meglévő és jövőbeni ügyfeleinket, hogy csak olyan címekre küldjenek hírlevelet, amelyek tulajdonosain előzetesen hozzájárultak ehhez.

Az olyan címekre, amelyek korrekt módon regisztráltak egy hírlevélre, - ésszerű határokon belül - ügyfeleink részére korlátlanul engedélyezzük a hírlevelek kiküldését.

Az olyan ügyfelek tevékenységét, amely hírlevelére - akár csak egyre is - panasz érkezik hozzánk azonnal korlátozzuk az ügyfél figyelmeztetésével egyidejűleg.
Amennyiben az ügyfelünk nem tudja igazolni, hogy a panaszos címzett korábban külön kérte a hírlevelet és nem jelentkezett le róla azonnal szerződést bontunk.
A hírlevél küldésből eredő károkat egyidejűleg áthárítjuk az ügyfélre.

Amennyiben Ön szerverünkről kapott olyan hírlevelet, amely Önt zavarja és az ügyfelünk nem biztosította a korrekt leiratkozást, vagy nem reagál az Ön megkeresésére, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, e-mailben: KapcsolatfelvételFaXuniL Kft.